Mooi Mens *RopaRun Running for life

Ieder mens wil zich graag mooi voelen.
Maar soms zijn er omstandigheden waardoor je je niet (meer) mooi voelt.
Door ziekte, door onzekerheid, door ontstane situaties, het kan allerlei redenen hebben. Belangrijk is om af en toe tijd voor jezelf te nemen. Weer voelen wie je bent, op een niet medische reden aangeraakt te worden, tijd in jezelf steken zonder je schuldig te voelen tegenover de buitenwereld.

Vorig jaar heb ik verschillende mensen een behandeling cadeau gegeven die toentertijd recent de diagnose kanker hadden gekregen. Heel leuk om deze dag behandelingen te geven, degene die het ontvingen vonden het leuk en zelfs degene die soms iemand opgaf had het gevoel dat ze iets kon betekenen voor iemand.
Een fijn gevoel… eigenlijk keer drie dus.

Dit jaar doe ik het op een iets andere manier. Zelf ga ik meedoen met de RopaRun. (nee niet rennen), ik ga mee als teamlid bij een nieuw team van Venlo:
Team Knooppunt Running For Life. Strijd voor Kwaliteit.
Onze *missie kun je onderaan deze pagina lezen..
Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de palliatieve zorg, helpen we bij evenementen om geld te verdienen, bedenken we zelf acties en zoeken we zoveel mogelijk sponsoren.

Salon Lotus wil uiteraard een steentje hieraan bijdrage.
Op vrijdag 8 februari 2019 geef ik de hele dag pedicurebehandelingen.
Deze behandelingen zijn voor de normale prijs alleen gaat de opbrengst meteen naar het goede doel: De Roparun namens team Running for Life.
Deze dag werk ik dus voor niets, nou ja mij geeft het een heel goed gevoel dat ik mee kan helpen.
Dus altijd al een keer een pedicurebehandeling willen laten doen? doe het nu!!
Je steunt daarbij ook nog het goede doel, dus wat wil je nog meer?
Behandelingen zijn af te spreken via telefoonnummer 06-23454611 of via de mail : pedicurevenlo@gmail.com.
*Graag die dag contant afrekenen zodat ik ‘s avonds de bijdrage meteen kan geven aan Running for Life.
ps je mag natuurlijk altijd meer doneren dan de basisprijs…

Ik ontvang je graag in mijn Salon Lotus!

*Onze Missie
‘Mijn papa heeft een hersentumor. Dankzij jouw inspanningen tijdens de ROPARUN kan hij nog een beetje genieten van het leven. Dankjewel!’- Lot 6 jaar.

Dit was hét kippenvelmoment van Roparun 2018. Het is 10 uur in de morgen, tweede Pinksterdag 2018. Na een lange estafettetocht van meer dan 500 kilometer die ons van Parijs naar Rotterdam heeft geleid passeren we met 8 lopers en 4 fietsers de Daniel de Hoed kliniek in Rotterdam. Daar langs de kant voor de kliniek staat Lot, zij deelt rozen uit, met daaraan bovenstaand briefje. Een tocht van 44 uur, onafgebroken hardgelopen en gefietst. Kapot moe vanwege weinig tot geen slaap, maar vol adrenaline en passie: wij volbrengen deze tocht!
U zult zich misschien nu afvragen wie wij zijn en wat wij doen.
Aangenaam. Wij zijn Team Knooppunt Running for Life. Wij doen mee aan de Roparun: een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij we, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De Roparun wordt ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Degenen die deze ervaring delen weten dat hieraan niets gelogen is. Dat blijkt overigens ook uit het motto van de Roparun:
“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Team361.

Ons Roparunteam bestaat uit acht lopers die dus ieder ongeveer 65 kilometer lopen oftewel meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast zijn er 6 fietsers die de lopers de weg wijzen en begeleiden op de weg. In totaal bestaat Team Running for Life uit 25 teamleden want deze enorme uitdaging heeft geen enkele kans van slagen zonder begeleiders/ondersteuners: chauffeurs, verzorgers, cateraars en een team captain.
U kunt ons, Team Knooppunt Running for Life, steunen op rekeningnummer : Banknummer: Nl 12 RBRB 0778 0136 34.
Dank je wel!

Facebookmail