Mooi Mens


Ieder mens wil zich graag mooi voelen.
Maar soms zijn er omstandigheden waardoor je je niet (meer) mooi voelt.
Door ziekte, door onzekerheid, door ontstane situaties, het kan allerlei redenen hebben. Belangrijk is om af en toe tijd voor jezelf te nemen. Weer voelen wie je bent, op een niet medische reden aangeraakt te worden, tijd in jezelf steken zonder je schuldig te voelen tegenover de buitenwereld.

Ik wil je graag een moment van deze tijd geven. Dat kan zijn door een pedicurebehandeling of een ontspannende voetmassage*
Daarom stel ik mijn salon, mijn tijd en benodigdheden beschikbaar voor mensen die het nodig hebben. Even tijd maken voor jezelf zodat je je weer mooi voelt en met vernieuwde energie vanuit je binnenste weer verder kan.
Voel je je van binnen goed, dan straal je dat ook uit naar buiten!

Op vrijdag 1 december 2017 wil ik graag 5 mensen een behandeling cadeau geven die onlangs ( afgelopen jaar) de diagnose kanker hebben gekregen.
Kanker.
Het zet je wereld op z’n kop. Plotseling is niets meer gewoon. Een spannende tijd breekt aan. Je komt terecht in een circuit van behandelingen in het ziekenhuis. Plotseling draait je hele leven om je gezondheid. Dat vraagt veel energie. Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek zijn een grote belasting. Als dan ook je uiterlijk nog eens verandert, kan dat invloed hebben op je zelfvertrouwen.

Als pedicure kunnen we daar een kleine bijdrage aan leveren door de mensen even een moment van ontspanning te geven en een gevoel van even niet ziek zijn te laten ervaren.
Herken jij je hierin of ken jij iemand die echt een verwenmoment kan gebruiken, doordat hij of zij de diagnose kanker heeft gekregen in het afgelopen jaar, stuur dan een mail naar pedicurevenlo@gmail.com.
(dit is de enige manier om je daadwerkelijk in te schrijven voor een behandeling, ik neem contact met je op om je in te plannen op een tijdstip dat nog vrij staat)

Graag vermelden in de mail:
Je naam, adres, telefoonnummer & je geboortedatum.
Een korte beschrijving hoe het met je gaat en op welk moment je je nu bevindt qua ziekteproces.
Tevens graag de naam van je huisarts.
En natuurlijk, wat je graag zou willen; een pedicurebehandeling of een ontspannende voet/onderbeen massage.
Deze behandeling ontvang je geheel gratis en vrijblijvend met daarbij een lekker kopje koffie of thee en wat lekkers.

*Mits dit lichamelijk kan en mag, zelf dit bij eigen behandelend arts navragen!
*Salon Lotus is niet verantwoordelijk voor consequenties ná een gegeven behandeling.

Let wel;
*De behandelingen zijn alléén op vrijdag 1-12-2017.
*Behandelingen zijn op afspraak die bevestigd zijn via de mail door Salon Lotus.
*Afgesproken behandelingen zijn niet inwisselbaar voor geld.
* Vol=vol.

Ik ontvang je graag in mijn Salon Lotus!

Facebookmail